Megőrülnek Tokióban a sünikávéházért

  Telitalálatnak bizonyult Tokió házi kedvenc-kávézóinak legújabbja, a sünikávéház, a látogatók gyakran hosszas sorokban várnak bebocsátásra.

  A februárban megnyílt Harry nevű kávéházban 20-30 egyed között válogathatnak azok, akik szabadidejüket sündisznó társaságában akarják eltölteni, írja az MTI.

  Az új kávézóban, amelynek neve a sündisznó japán nevével való szójáték, hétköznapokon 1000 jenbe (2600 forint), hétvégeken 1300 jenbe kerül egy órányi óvatos játszadozás a kicsiny emlőssel, amelyet régóta házi kedvencként árulnak a szigetországban annak ellenére, hogy nem őshonos faj.

  "Meg akartuk mutatni az embereknek a sündisznó báját, mivel az állatról olyan kép alakult ki, hogy nehéz boldogulni vele. Meg akartuk őt szabadítani ettől oly módon, hogy megengedjük az embereknek, hogy hozzányúljanak" - hangoztatta Murata Mizuki, a kávézó egyik alkalmazottja, aki a szomszédos nyuszikávézóban is dolgozik.

  A japán fővárosban működnek macska, kutya, bagoly, héja, sőt kígyó témájú kávézók, ahol a vendégek kedvükre simogathatják az állatokat, sőt némelyikkel játszhatnak is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!