Louis Vuitton repülőgép formájú táskája többe kerül, mint egy valódi kisgép

A Louis Vuitton márkanév szinte összeforrt a luxusutazásokkal, köszönhetően a bőröndjeinek, kézipoggyászainak, táskáinak, amelyeket évtizedek óta a sztárok hurcolnak magukkal a privát gépeiken. A repülés ihlette azt a férfi táskát is, amely a márka 2021-es őszi/téli kollekciójának részét képezi, és Virgil Abloh tervezte. Már maga a táska látványa sem hétköznapi, de az ára miatt érdemes megkapaszkodni, ugyanis 39 000 USA dollárért (nagyjából 11,7 millió forintért) lehet megvásárolni – írja az Independent. Íme, a gyorsan szóbeszéddé váló, méregdrága táska!

A barna táska a Louis Vuitton egyedi mintázatát viseli, a repülőgép formát a szárnyak, a hajtóművek, a farok- és az orr alkotják. A francia Louis Vuitton divatház jól ismert a luxus bőrtáskáiról, de a repülőgép formájú kialakítás és az elfogadhatatlanul magas összeget mutató árcímke teljesen felkavarta a közösségi médiát.

A kézzel varrt táska valóban egyedi, de sokaknak nem nyerte el a tetszésétForrás: YouTube.com

Az egyik felhasználó ezt írta: „Még egy igazi repülőgépet is megvásárolhatunk olcsóbban", és bizonyítékként feltett egy 32 300 dollárért hirdetett Cessna repülőgépet. A táska pedig gyorsan vicc tárgyává vált. Az egyik hozzászóló így gúnyolódott: „Hol van az ajakrúzsom? Megnézte a pilótafülkét?" Eközben egy másik netező így:

Úgy tűnik, hogy a kézitáskák ára ebben az évben valóban elszállt."

Virgil Abloh 2018 óta a Louis Vuitton férfi ruházat művészeti vezetője, és saját divatházának, az Off-White-nak a vezérigazgatója. Nem ez volt az első eset, hogy Abloh dizájnja felkeltette az emberek figyelmét. A hónap elején a tervező egy rövid klipet tett közzé az Instagram-oldalán egy Louis Vuitton sárgarépa alakú táskáról, amelyet már több mint 1,4 milliószor tekintettek meg. Az egyik internetező azt írta: „Ezt az embert haladéktalanul állítsák meg."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek