Az okostelefon, okostévé és okosóra után érkezik a világító okosmaszk

A Razer nevű céget a legtöbben eddig nagy teljesítményű játékhardvereiről és -szoftvereiről ismerték, hamarosan azonban új termékkkel lép a piacra, és megkezdi a Project Hazel névre keresztelt intelligens, többször használatos okosmaszkjának gyártását. 2021 elején a cég még csak koncepcióként mutatta be az okosmaszkot a Las vegas-i CES (Szórakoztató Elektronikai Kiállítás) alkalmából, de amint most Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatója elárulta: a tervek valósággá válnak.

A Razer világító okosmaszkjaForrás: YouTube.com

A cég azt feltételezi, hogy az arcmaszkok iránti kereslet nem fog jelentősen csökkenni, így van létjogosultsága annak, hogy a projekt puszta koncepcióból valósággá váljon, amit így kell elképzelni.

A maszk levehető és újratölthető szűrőket tartalmaz, amelyek hangerősítőként is szolgálnak, mivel mikrofonok vannak beleágyazva. A külseje víz- és karcálló, és újrahasznosított műanyagból készül, fényes kivitelben.

Az innovatív maszkot – ami állítható fülhurokkal rendelkezik – olyan világítással tervezték, amely sötétedéskor automatikusan világítja meg a viselője száját, hogy mások is láthassák a beszélő mimikáját.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy a Razer mikor bocsájtja piacra az okosmaszkokat, és az árát sem lehet még tudni, de az biztos, hogy a terméket az Egyesült Államokban még jóvá kell hagynia az Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatalnak, és további szerveknek is – írja a gizmochina.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek