Levehetik a maszkot a hongkongi légitársaság első osztályú utasai

  A hongkongi székhelyű Cathay Pacific légitársaság gépein május óta minden utasnak maszkot kell viselnie, most azonban az első és az üzleti osztályon utazók mentesülnek a követelmény alól akkor, amikor az üléseiket teljesen hátradöntik.

  A Cathay Pacific egyik Airbus A330-300-asának üzleti osztálya - illusztrációForrás: Edwin Leong/commons.wikimedia.org

  A légitársaság azzal érvel, hogy ezen ülések magas paravánnal vannak elválasztva egymástól, emellett a nagyobb hely elegendő távolságot biztosít az egyes utasok között, így a maszkra nincs szükség. Mint a Cathay Pacific szóvivője hozzátette, a gép szűrőrendszere kiszűri a levegő szennyező szemcséinek 99,9999% -át, beleértve a vírust és a baktériumokat is.

  A maszkmentesség ugyanakkor nem titkolt kísérlet arra, hogy minél több ügyfelet vonzzanak ebben a nehéz időszakban, különös tekintettel a drágább helyekre - derül ki a matadornetwork.com cikkéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!