A maszkviselés miatt tört ki verekedés a floridai reptéren

  A a floridai Fort-Lauderdale-Hollywood reptéren március 17-én leszállítottak egy Chicagóba tartó járatáról néhány utast, akik nem vették fel a maszkot. Nem sokkal ezután verekedés tört ki az érintettek, és a többi, a késés miatt felháborodott utas között.

  A Fort Lauderdale-i reptér - illusztrációForrás: HMBSoFL Photography/shutterstock.com

  Az esetről készült felvételek szerint az American Airlines terminálján három nő között folyt a harc, akik nem kímélték egymást, végül a rendfenntartóknak kellett szétválasztaniuk őket. A seriffhivatal közleménye szerint senkit nem tartóztattak le az ügy miatt.

  "Indulás előtt három ügyfelet szállítottak le az American Airlines 2558-as, Fort Lauderdale-ből Chicagóba tartó járatáról, mert azok nem voltak hajlandók betartani a maszkra vonatkozó szövetségi előírásokat, és nem követték a személyzet tagjainak útmutatásait" - mondta az American Airlines az Independentnek. Mint hozzátették, "a leszállítások után az ügyfelek között szóváltás történt a beszállókapunál, a helyi rendvédelmi szervek közbeléptek."

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!