Sajnáljuk, lemaradt a világ legdrágább szájmaszkjáról!

Egy izraeli ékszerész fehéraranyból és gyémántokból alkotott szájmaszkjának értéke 1,5 millió dollár, vagyis több mint 450 millió forint. Az AP hírügynökség információ szerint a világ legdrágább szájmaszkja 18 karátos fehéraranyból készült, 3600 fehér és fekete gyémánt borítja, és természetesen a legjobbnak tartott N99-es filterrel van ellátva, hogy alapvető funkciójának is maximálisan megfeleljen.

Az első darab már el is kelt, a cég vezetője nem kívánta nyilvánosságra hozni, hogy ki vette meg a vagyonokat érő szájmaszkot, csak annyit árult el, hogy egy kínai üzletemberről van szó. Isaac Levy, az Yvel cég tulajdonosa és a szájmaszk megalkotója kihangsúlyozta, hogy azoknak, akik sajnálják, hogy lemaradtak a luxusszájmaszkról, jó hír, hogy az év végéig még két változat kerülhet forgalomba, amelyek közül az egyik még a mostaninál is drágább lehet.

„A pénz nem old meg minden problémát, de ha valaki egy nagyon drága szájmaszkot akar viselni, hogy felhívja magára a figyelmet, akkor ezzel elégedett lesz" – mondta Levy, aki a felvetésre, miszerint nem túl szerencsés egy világválság közepén a fényűzésre gondolni, azt felelte, hogy ezért nem viseli ő maga...

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek