Egy japán olasz étterem evés közben használható maszkot fejlesztett

  A Saizeriya étteremlánc videóban mutatja be az evés közben is használható maszkot, amelytől azt várják, hogy visszatér a bizalom az éttermekben való étkezés iránt. Az olasz ételeket japán köntösben kínáló cég elnöke pénteken a YouTube-ra feltöltött videóban mutatja be, hogy papírszalvétából hogyan kell olyan szájmaszkot hajtogatni, amit aztán evés alatt sem kell levenni, és közben mégis megóv a fertőzés terjedésétől.

  A japán étteremlánc első embere tapsot is kap a videóbenForrás: YouTube

  Érdemes megfigyelni, hogy a szalvétán lévő mosolygó száj a hajtogatás után éppen oda került, ahová kell. Stílusos!

  A közel 4 és fél perces videóban egy hétköznapi maszk és a szalvéta segítségével a cég elnöke bemutatja, hogy milyen egyszerű megalkotni az evésbiztos maszkot, és használata közben enni is. Horino Isszei szerint ezzel meg lehet akadályozni étkezés közben a cseppképződést. A cég abban bízik, hogy a megoldással sikerül visszacsábítani az embereket az éttermekbe, ennek érdekében felszólította a többi japán vendéglátóhelyet, hogy foganatosítsák az általuk kitalált védekezési módszert.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!