Ezzel az alkalmazással más emberek ablakán nézhet ki

A nyaraláshoz hozzátartozik a panoráma is, most pedig anélkül is részesülhetünk a szebbnél szebb kilátásokból, hogy kimozdulnánk otthonról. A Window Swap nevű weboldalon a világ minden tájáról találhatunk olyan ablakot, melyből varázslatos látvány tárul elénk - adja hírül a Travel and Leisure.

A kép illusztrációForrás: Arek Socha/pixabay.com

Mint a bemutatkozó oldalról kiderül, az ötletgazda egy szingapúri házaspár, Sonali Ranjit és Vaishnav Balasubramaniam voltak, akik afféle karanténprojektként tekintenek a webhelyre.

Az oldal gombnyomásra véletlenszerűen dobja fel az egyes ablakokat, és bárki küldhet videót a saját kilátásáról is, aki szeretné új perspektívákkal megajándékozni a többi embert. Az egyes videóknak 10 percnyi statikus, vízszintes képet kell tartalmazniuk.

A Windows Swapen az Egyesült Államoktól kezdve Indián és Franciaországon át Japánig sok, különféle tájat láthatunk. Míg egyes ablakok egészen különleges, kiemelkedően szép látványt tárnak elénk, mások inkább szokványosak, de mindig őrzik a helyi jellegzetességeket, és ha szerencsénk van, cuki háziállatokat is elcsíphetünk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek