Ez a koronavírus-térkép elárulja, mennyire biztonságosak az egyes országok

  A Johns Hopkins Egyetem után a Harvard is előállt saját koronavírus-térképével, melyről már első ránézésre megállapíthatjuk, mennyire biztonságosak vagy éppen veszélyesek az egyes országok a fertőzöttség szempontjából - derül ki a Travel and Leisure cikkéből.

  A kép illusztrációForrás: pasja1000/pixabay.com

  A térkép az országok fertőzöttségi szintjét négy szín szerint (zöld, sárga, narancs és piros) rangsorolja. A zöld azokra vonatkozik, ahol 100 000 emberre kevesebb mint egy eset jut, sárga jelölést azok az országok kapnak, ahol közösségekben terjed a vírus, és 100 000 emberre maximum 10 eset jut. A narancs szín azt jelenti, hogy felgyorsult a járvány terjedése, és 100 000 emberre 10 és 24 közötti esetszám jut. A piros színű országokban ennél is több a fertőzött, és szükséges az általános karantén elrendelése. Magyarország jelenleg a narancssárga övezetbe tartozik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!