Mulatságos, saját készítésű maszkhelyettesítő tárgyak az intimbetéttől a vizespalackig

  Amikor kitört a koronavírus-járvány, az emberek őrült felváráslásokba kezdtek, és a legelső hiánycikkek közé sorolhatjuk az arcmaszkokat, amelyek védelmet és némi biztonságérzetet kínálnak a viselőjüknek. Amikor a készletek kifogytak, kreatív emberek sokasága jelent meg a saját maguk által készített maszkokban vagy otthon talált jelmezekben a többi ember legnagyobb döbbenetére vagy szórakoztatására.

  Nem minden eszköz véd a vírustól, de némelyik látványa legalalább felvidít - illusztrációForrás: Alexas Fotos/Pixabay

  A legismertebb videómegosztó csatornára felkerült egy összeállítás 2020 legviccesebb DIY maszkjairól és tárgyairól. Nézzék csak milyen kreatív az emberiség!

  Ugyanakkor ezeknek a maszkoknak a legtöbbje egyáltalán nem nyújt védelmet. A viccet félretéve, vegyék továbbra is komolyan a megelőzést és ne utánozzák a videóban szereplő embereket. Lehetőség szerint maradjanak otthon, hogy biztonságban legyenek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!