Friss térkép jelent meg a Kéktúra útvonalaival

  A turistakalauz II. kötete, a Kéktúra I. kalauz (Hollóháza – Nagymaros) folytatásaként Visegrádtól az Írott-kőig, azaz a Dunakanyartól a Dunántúli-középhegységen, a Kemenesháton át a Kőszegi-hegységig vezeti a másfélmillió lépésre induló túrázokat Magyarországon – olvasható a Turizmus.com oldalán.

  A Kéktúra útvonalain sétálva olyan szépségeket is felfedezhetünk, mint például Irota 100 éves településeForrás: Országos Kéktúra / Burger Barna / Facebook.com

  Az aktualizált kiadványban részletes térképszelvényeket, aprólékos útleírásokat, az útközben felfedezhető látnivalók ismertetését, illetve mintegy 400 fotót találnak. Sőt, a kéktúra kalauz II. kötetét a közelmúltbeli nyomvonal-változásokkal is frissítették.

  Keresztül Magyarországon másfélmillió lépésben

  Az Országos Kéktúra Magyarország északi tájain végighaladó, Írott-kőtől Hollóházáig tartó, folyamatos, jelzett turistaút. A hossza több mint 1100 km. Ez Magyarország és Európa első hosszútávú turistaútja, a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúrával és az Alföldi Kéktúrával része az Országos Kékkörnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!