Ingyenes családi programok a Kecskeméti Vadaskertnél

A Kecskeméti Vadaskert április 14-én vasárnap, tavaszköszöntő családi napra hívja az érdeklődőket. A színes programok között lesznek koncertek, kézműves foglalkozások és látványetetések is.

A vadaskertben számtalan állatfaj, többek között szurikáták is élnekForrás: Kecskeméti Vadaskert Facebook oldala

A kecskeméti állatkertről legutóbb akkor írtunk, amikor február közepén egy új jövevény, az egyhetes Kázmér, a kiscsacsi rabolta el a gondozók és a látogatók szívét. Azóta további új lakók, köztük egy lámacsikó, egy húsvétkor született muflonbárány, és egy kis mandrillkölyök születtek az ország területileg legkisebb állatkertjében.

Kázmér, a kiscsacsi aKecskeméti Vadaskert látogatóinak egyik kedvenceForrás: Bús Csaba/baon.hu

A Vadaskert vasárnap 10 órakor kezdődő programkavalkádjában gyermek-és családi ügyességi játékok, mesés körtánc, bábműsor, táncdalfesztivál, meseszínház, gyermekkoncert, valamint az Irigy Hónaljmirigy 17 órakor kezdőd koncertje szerepel.

Emellett egész nap arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal, ugrálóvárakkal, büféstandokkal és kézműves termékekkel várják a családokat. A Vadaskert előtti parkban zajló programok ingyenesen látogathatók, azonban a látványetetések az állatkertben belépő fejében láthatók – írja a Kecskeméti Vadaskert a Facebook oldalán.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek