Videó: Hatalmas, új látványosság érkezik az olaszországi Gardalandba

A csodálatos Garda-tó déli partján fekvő Castelnuovo del Garda nevű városkában található Olaszország egyik leghíresebb és legkedveltebb szórakoztató gyerekparadicsoma, a Gardaland, mely júniustól új, egyedülálló élménnyel várja a látogatókat. Íme, az új látványosság reklámja!

Nos, a reklámban természetesen nem mutatják meg, hogy miről van szó pontosan, de annyit tudni lehet, hogy egy fenséges, 16 méternél is magasabb farkas lesz az új attrakció, amit egy átok sújtott, mely kővé változtatta. A látványt gondosan megtervezett fények és hangok, valamint a füsteffektusok teszik még lenyűgözőbbé, hogy valóban magával ragadó élményt nyújtson.

Már messziről hívogatnak a gyerekparadicsom látnivalóiForrás: postcardtrip/Pixabay

Nem a gigantikus farkas lesz az egyetlen újdonság, amely idén nyártól várható a Gardalandban. Az építkezés közepén látható egy lila és szürke kő is 22 rejtélyes szimbólummal és egy megfejtendő üzenettel, ahol hamarosan a 16 méternél nagyobb farkast is láthatjuk.

Izgalmas kalandokba csöppenhetnek a látogatókForrás: Photononstop via AFP/Photononstop/Tommaso Di Girolamo

Az új látnivalók mellett a park legkedveltebb elemei közé tartozik a Gardaland SEA LIFE Aquarium, Olaszország első teljesen tematikus akváriuma, Európa első LEGOLAND® Víziparkja, egy 15 ezer négyzetméteres vízipark, amely 2021-ben nyílt meg, és ahol több millió LEGO tégla között merülhetnek el a vendégek. A "Jumanji the Adventure" pedig a világ első Jumanji témájú látványossága, amely veszélyes állatok, mindenféle akadály és egy hatalmas kőóriás közötti úton vezet végig – írja a siviaggia.it.



Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek