Hamarosan drágább lesz a „Föld legboldogabb helyének" meglátogatása

A Walt Disney World nemrég tette közzé a 2025. október 31-ig érvényes jegyárait: a legalacsonyabb ár egy egynapos látogatásra a Disney World-be 109 dollárról (kb. 38 ezer forintról) 119 dollárra (kb. 41 ezer forintra) emelkedett. A vállalat 2022 óta nem emelt árat – írja a travelandleisure.com.

A Disney szórakoztató parkjai örök életre szóló élményt nyújthatnak, de meg is kérik az árátForrás: HenningE/Pixabay

A Disney jegyárnaptára szerint 2024. szeptember 26-án látogathatunk el utoljára a jelenlegi áron egy szórakoztató parkba. A Travel + Leisure kiszúrta a Disney-naptárban, hogy a legmagasabb egynapos jegyek 2025-ben a Magic Kingdomba szólnak 184 dolláros (kb. 65 ezer forintos) áron. A „Park Hopper'' jegy, amely egy nap alatt több szórakoztató parkba is belépést biztosít, 247 dollárba (kb. 85 ezer forintba) kerül majd.
A parkok jegyárainak emelése ellenére a látogatók megtakaríthatnak némi pénzt, ha folyamatosan figyelik az akciókat.
A Walt Disney World rendszeresen frissít egy weboldalt ajánlatokkal és kedvezményekkel. Jelenleg például akár 30%-os kedvezményeket hirdetnek a hosszabb tartózkodásra alkalmas szállodáik foglalásaira.
A Disney-nyaralást tervező, és spórolni vágyó utazóknak a szakértők azt javasolják, hogy a tömeget elkerülve inkább szezonon kívüli időszakban látogassanak el a mesék birodalmába.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek