A tavaszi szünet első napján nyit újra a magyar szafari park

Március 28-án újra kinyitja kapuit Magyarország első autós szafari parkja. Idén is új attrakciókkal, programokkal és még több állattal várja a kicsiket és nagyokat a Richter Safari Park.

Naponta két alkalommal, 12 és 15 órától kezdődik az elefánt tréningForrás: Richter Safari Park hivatalos oldala

A Nagykőrösön, Budapesttől 50 percre található, több mint 32 hektáros területen több mint 3 kilométeres szafari útvonal várja a látogatókat, amelyen saját autóval és a park kisvonataival, csoportosan is körbe lehet hajtani. Az útvonalon haladva a legtöbb állatot kézből, a parkban vásárolható csemegével etethetjük.

A szafari park állati lakói között cirkuszi munkából kivont vadállatokat, zebrákat, elefántokat, zsiráfokat, tevéket, lámákat, tevéket, bivalyokat, struccokat, óriás kengurukat, lovakat és szamarakat csodálhatunk meg. A kisállat simogatóban pedig őzeket, bennet-kengurukat, pávákat, nyulakat, lovakat, kecskéket, szurikátákat, alpakkákat, törpemalacokat és megannyi bájos állatot figyelhetünk meg.

A barátságos állatok örömmel veszik el az emberek kezéből a zoo csemegétForrás: Richter Safari Park hivatalos oldala

Magyarországon egyedülálló programlehetőség a ragadozó szafari, amely során erre a célra kialakított rácsos járművekben lehet behajtani az oroszlánok és tigrisek közé, hogy testközelből megcsodálhassuk a gyönyörű nagymacskákat.

Ilyen közelről máshol nem nézhetsz egy nagymacska szemébeForrás: Richter Safari Park hivatalos oldala

Az állati kalandok mellett egyéb programlehetőségekkel is várja a családokat a Richter Safari Park. A cirkuszrajongók a tó mellett felállított cirkuszi sátorban, és szabadtéren is élvezhetik az artistaművészek produkcióit. Hangulatos program a vízibiciklizés az árnyas kis tavon, a kicsik pedig dodzsemezhetnek, gokartozhatnak és felülhetnek a körhinták egyikére. Az autós szafari után a dínópark várja a látogatókat, ahol a régen kipusztult dinoszauruszok hű másai között úgy érezhetjük, mintha a Jurassic Parkba csöppentünk volna.

További információkat ide kattintva olvashattok a parkról.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek