Jön a Libegők Éjszakája, amikor megnézheted a kivilágított Budapestet a magasból

Július 15-én, szombaton várják majd a napnyugtakor libegőzni vágyókat az VIII. Libegők Éjaszakáján. Töltsetek el egy hangulatos estét a Zugligeti Libegőn, Budapest éjszakai panorámájában gyönyörködve!

A naplementében gyönyörködhetünk a Libegők Éjszakáján - illusztrációForrás: Facebook/Sástó Hotel

Az esti libegőzés 19 és 01 óra között lehetséges (00.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni). A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 4000 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható. A 3 év alatti gyerekek díjmenetesen utazhatnak.

A jegyek már elővételben is megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban (Deák Ferenc téri metró aluljáró), nyitva tartási időben. A múzeum hétfői napokon zárva tart. 

A várható nagy tömeg, illetve a zsúfoltság elkerülése érdekében azt javasolják, hogy időben érkezzetek a helyszínre! (Napnyugta július 15-én 20:37 órakor lesz.) A Libegőre való felszállás érkezési sorrendben történik. 19 óra után azonban kizárólag a Libegők Éjszakájára kiadott jeggyel lehet a szolgáltatást igénybe venni. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják – olvasható a BKK oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek