Nyári utazási horoszkóp a csillagjegyetek szerint - 2. rész

Bakancsos-hátizsákos túra, vagy édes semmittevés a tengerparton? Téged mi tesz boldoggá nyaraláskor? A tegnapi utazási horoszkópból már kiderült, hogy a Kostól a Szűzig, ki mire vágyik, ha nyakába veszi a világot. Tartsatok velünk a következő 6 csillagjegy útján is!

MÉRLEG

A strapás gyalogtúrákat nem neki találták ki, jobban élvez egy kellemes tengerparti sétát. Levegő-jegy lévén szeret minél több időt a szabadban, friss levegőn tölteni. A társaságkedvelő Mérlegnek nyaralása idején is szüksége van arra, hogy emberek vegyék körül. Fontosak számára a vidám, szórakoztató útitársak.

Forrás: AFP/Joe Klamar

Nem kedveli a túlzottan zajos helyeket, ugyanakkor imádja az éjszakai életet. Jelszavai: társaság, harmónia, nyugalom, kényelem, szépség, kultúra. Mindenütt otthon érzi magát, ahol harmóniát tapasztal. Az idei nyáron ideális úticél lehet Ausztria, Törökország vagy Franciaország.

SKORPIÓ

Vonzza a spiritualitás, erős benne az idegen kultúrák megismerésének vágya. Persze azért a Skorpió eléggé hedonista is, a kényelem is fontos számára, szívesen időzik all inclusive hotelekben. A Skorpió rejtélyek iránti érdeklődése és nyomozó hajlamai utazásait is áthatják. Vele a nyaralás intenzív, szenvedélyes és izgalmas.

Forrás: unsplash.com

Vágyik a felfedezés és a kaland örömeire, szeret kockázatot vállalni. Szívesen járja a világot, legszívesebben távoli, egzotikus és misztikus helyeket keres fel. Vizes jegy lévén szereti a gyógyfürdőket és a vízpartokat. A Skorpió jegyhez tartozó országok: Marokkó, Japán, Norvégia, Portugália, India.

NYILAS

A Nyilas az állatöv vándora. Sokat és örömmel utazik, lételeme a világjárás, a felfedezés. A megismerés vágya hajtja előre. Minden földrészen otthon van, megragad minden alkalmat, hogy tágítsa látókörét, bővítse ismereteit. Vonzzák a távoli tájak, az ősi civilizációk nyomai.

Forrás: unspalsh

A nomád körülményeket nem kedveli, szereti viszont a meglepetéseket, kalandokat. Szabadságát legszívesebben hegyvidékeken, vadregényes tájakon tölti. Spanyolország, Ausztrália, Dél-Afrika megfelelő úticél lehet.

BAK

A Bak nem szeret improvizálni, és viszolyog a meglepetésektől. A szabadságát pontosan, előre megtervezi, egész nyaralását a szervezettség jellemzi. Ha keresztülhúzzák számításait, bizonytalanná válik. Számára egy csendes szálláshely a legmegfelelőbb, és inkább egy helyben marad, nem kedveli a hurcolkodós körutazásokat.

Cape Town, Dél-AfrikaForrás: Unsplash.com

Nem vágyik luxus-körülményekre, az igazi Bak alacsony komfortfokozat mellett is jól érzi magát, mert nem ez a fontos számára. Föld-jegyként a szabadságát elsősorban energiagyűjtésre használja fel, előnyben részesíti a gyalogtúrákat, a hegymászást. Élvezetes kikapcsolódást jelent számára a nevezetes történelmi emlékek megtekintése is. Svájc, Németország, vagy Dél-Afrika jó választás lehet.

VÍZÖNTŐ

Imádja felfedezni a világot, és bár szívesen kel útra a barátaival, egyedül is remekül érzi magát. A nyaralás során aztán kipróbál mindent, ami extrém, ami izgalmas, minden helyi specialitást végigkóstol, és szívesen elegyedik szóba idegenekkel is. A Vízöntő olyan közeget keres, ahol a saját elképzelései szerint vakációzhat, a szokatlan, a különleges vonzza.

Forrás: Shutterstock.com

Nehezére esik sokáig egy helyben maradni, szereti a változatosságot. Nem törekszik a luxusra, de kifogása sincs ellene. Útitársként nagyon szórakoztató, de néha kissé idegesítő is, mert túlságosan független és kiszámíthatatlan. Anglia, Svédország, vagy az USA vonzó úticél lehet a számára.

HALAK

A Halak Víz-elemű jegy, ezért számára az egyik legjobb kikapcsolódás, ha a vízparton vakációzhat, úszkálhat, horgászhat, álmodozhat. Szeret elmélkedni, visszahúzódva gondolkodni az életéről, problémáiról. A Halaknak az utazás tulajdonképpen menekülést jelent a mindennapi élet viszontagságaitól.

Forrás: Michelle Maria/Pixabay

Egy a világ zajától távol fekvő, vízparti házikó kitűnő alkalmat nyújt erre. A tengerparti nyaralásokat, a többhetes hajóutakat kifejezetten a Halaknak találták ki. E jegy szülötte vágyik arra is, hogy valami szokatlan, spontán dolgot műveljen. Érzékenysége fogékonnyá teszi a művészetekre, így előszeretettel látogatja a galériákat, múzeumokat. Portugália, Brazília, Málta vagy Sri Lanka ideális helyszín a nyaraláshoz.

Forrás: Fanny magazin

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek