Nyári utazási horoszkóp a csillagjegyetek szerint - 1. rész

Lassan itt a június közepe, és sokan még csak most fontolgatják, hova, hogyan, kivel és merre menjenek nyaralni. Téged mi tesz boldoggá nyaraláskor? Bakancsos-hátizsákos túra, vagy édes semmittevés a tengerparton? A csillagjegyed árulkodó lehet. Holnap a másik 6 csillagjegy utazási horoszkópját is olvasgathatjátok. 

Kos

A tüzes jegyben született Kost a forró, napos vidékek vonzzák. A szervezett utazások kötöttségeihez azonban túlságosan önfejű és szabadságvágyó, így neki elsősorban az egyéni utak felelnek meg, de természetesen nem egyedül, hanem maga választotta társasággal. Úttörő hajlamait akár egy hátizsákos túrán is kiélheti.

Olaszország rengeteg kalandot kínál - a fotó illusztrációForrás: Shutterstock/Zigres

Egy vérbeli Kos a szabadsága alatt is mindig „akcióban" van. Energikus alkat, nem képes nyugton maradni, mindig új úticélok bűvöletében él. A mediterrán életstílus különösen közel áll hozzá. Görögország vagy Olaszország jó választás lehet, a lényeg, hogy sem napfényből, sem látnivalóból ne legyen hiány!

Bika

Vadkempingezésre, autóstoppos túrákra, kalandos kirándulásokra senki ne számítson a kényelemszerető Bika társaságában. Számára az jelenti a legnagyobb elégedettséget, ha jóbarátok meghitt társasságában ehet-ihat és élvezheti a pihenés örömeit. Egy festői környezetben fekvő igényes szálloda és a helyi ételspecialitások viszont nagy vonzerőt gyakorolnak rá.

Görörgországban lenyűgöző, elegáns helyekben nincs hiány -  a fotó illusztrációForrás: Maridav/Shutterstock

Gondosan és komótosan készül a szabadságra. A Bika jegyhez tartozó országok: Svédország, Írország, Törökország, Görögország, Ciprus – ha innen választ úticélt, biztosan remekül sikerül majd a nyaralás!

Ikrek

Az Ikrekkel a nyaralás csupa változatosság, mellette nem lehet unatkozni. Szereti kipróbálni a helyi szokásokat, sziporkázik a vakáció alatt, szórakozik és szórakoztat, tapasztalatokat gyűjt. Nyugtalan természet, legszívesebben naponta más helységgel ismerkedne meg. Veleszületett kíváncsisága ösztönzi arra, hogy gyakran utazzon, lehetőleg külföldre.

Tunézia izgalmas ország, amit fel kell fedezni - a fotó illusztrációForrás: Shutterstock.com / Iurii Dzivinskyi

A városlátogató túrákat neki találták ki, miként a tengeri hajóutakat is. Van érzéke az idegen nyelvekhez, rövid idő alatt elsajátítja a legszükségesebb kifejezéseket, amelyekkel remekül boldogul bárhol. Tunézia, Észak-Olaszország vagy Egyiptom kellemes úticél lehet.

Rák

Az érzékeny Rákkal leginkább édes kettesben érdemes nyaralni egy meghitt helyen. A kellemes kikapcsolódáshoz vízre és nyugalomra van szüksége, a csoportos utakat nem szereti. Elsősorban a tengerhez, nagy tavak partjára megy nyaralni. Előszeretettel bérel kis házat, ahol családias környezetben pihenhet.

Horvátországban lelassul a tempó, és alaposan fel lehet töltődni a tengernél - a fotó illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: xbrchx

Számára akkor tökéletes az üdülés, ha az új környezetben képes otthonosan érezni magát. Született romantikus, ezért imádja a történelmet és a régi időkből fennmaradt műemlékeket. Egy franciaországi nyaralás, vagy egy kiruccanás a horvát tengerpartra idén nagy élményt jelenthet.

Oroszlán

Egy igazi Oroszlánnak akkor is szüksége van közönségre és hódolókra, amikor nyaral. Tüzes jegy lévén a meleg, napos tájak a kedvencei. Imád strandolni és napozni, esténként pedig szívesen keresi fel azokat az éttermeket vagy szórakozóhelyeket, ahol hírességekkel találkozhat. Szeret mindent, ami szép, drága, elegáns.

Franciaországi nyaralás felsőfokon - a fotó illusztrációForrás: Engin Akyurt/Pixabay

Nagyvonalúságának köszönhetően élményeit szereti megosztani azokkal, akik közel állnak hozzá. Álmai netovábbja lehet egy kastélyban, vagy ötcsillagos hotelban eltöltött szabadság. Szeret kiöltözni, csillogni-villogni, tündökölni. Imádja a szórakozás minden formáját. Észak-Franciaország, vagy Szicília jó választás lehet.

Szűz

Gyakorlatias, szorgalmas alkat, a nyaralás alatt sem kedveli céltalan semmittevést, két nap múlva már untatják a wellness, a tengerpart örömei. Fontosak számára az inspiráló kulturális hatások, és a régi korok emlékeinek tanulmányozása. Útját mindig alaposan megtervezi. Nem szereti szórni a pénzt, ezért inkább egy akciós utat választ, mégpedig olyan helyszínen, amely bővelkedik kulturális és történelmi nevezetességekben.

Törökországnak gazdag történelme és kultúrális öröksége van - a fotó illusztrációForrás: Alla Laurent/Shutterstock

Nem szeret egyedül utazni, inkább kisebb baráti társasággal vagy családja körében. Néha nem árt hozzá egy kis türelem, mert hajlamos az aggodalmaskodásra és a körülményességre, semmi sem elég jó neki. Nehéz rávenni, hogy lazítson és hagyja abba a gondokon való rágódást. Horvátország, Törökország, Svájc vagy Kréta idén ideális úticél lehet.

Holnap folytatjuk!
(Forrás: Fanny)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek