Nyereményjáték és adománygyűjtés egy csapásra

Kutyamenhelynek adományozni bármikor lehet, mindegyik budapesti vagy vidéki helyszín örömmel fogadja a takarókat, párnákat, kutyatápot, megúnt játékokat és az önkénetes segítséget is. De néha egy adománygyűjtő akció kell ahhoz, hogy ráeszméljünk mi is segíthetünk a környékünkön lévő menhelyeknek. A kaposvári Kutyatár Egyesület állatai részére, most a Somogy Megyei Erdész és Természetvédő Egyesület (SEFAG), valamint a Hotel Kardosfa szervezett egy ilyen akciót, melynek a végén egy szerencsés adományozó 2 fős 2 éjszakás utalványt nyer.

 

A Kutyatár négy szépségeForrás: Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület Kaposvár/Facebook

Az adománygyűjtó akció november 15-tól december 20-ig tart, és a szervezők elsősorban száraztápot, almot, fertőtlenítő- és mosószert, valamint fémvödröket és kutyaólak javításához használható maradék faanyagokat (deszka, tetőléc, OSB lap) várnak - írták a közleményben.

Az adományokat 2 gyűjtőpontra lehet vinni, egyrészt a SEFAG Zrt. kaposvári irodaházához (Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 21.) munkanapokon 6:30-tól 19:30-ig, másrészt pedig a Kardosfa Hotelhez, folyamatosan az akció teljes időtartamában.

Az adományozók között december 21-én kisorsolnak egy, a Kardosfa Hotelbe szóló, 2 fős 2 éjszakás ajándékutalványt. 

A teljesség igénye nélkül, a Kutyatár Egyesület mellett segíthetünk minden olyan állatmenhelynek, melynél úgy látjuk rászorulnak a segítségünkre. Lehet az ismertebb, mint a Noé Állatotthon Alapítvány, vagy a Rex Állatotthon, de lehetnek fajtamentő helyek is, mint a Cocker Rocker Spániel Fajtamentő Egyesület, vagy a Csivava és a Bernipásztor Fajtamentők. Szegeden a Tappancs Állatvédő Alapítvány, Győrben az Emberek az Állatokért, Kisújszálláson pedig a Kisújszállási Kutyabarátok Klubja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek