Harry Potter könyvek lapjaiból készítette el a báli ruháját a végzős lány

Gondoltál már arra, hogy szanaszét vágod a kedvenc könyveidet és estélyi ruhát készítesz belőlük? Nos, az Arkansasban élő 18 éves Hailey Skoch pont ezt tette – közölte a Daily Mail. Hailey nagy kedvenceiből a Harry Potter könyvekből – melyeket négy napon át éjjel-nappal szakított, hajtogatott, varrt és ragasztott – készítette el végzős báli ruháját.

A Harry Potter könyvek különleges jelentéssel bírnak a tinédzser számára, ugyanis ezekben talált megnyugvást miután szülei elváltak. A ruha tervezésénél édesanyja, Valerie segédkezett, aki egyébként jelmezkészítőként dolgozik. A végzős lány azt mondta, hogy az inspirációt egy TikTok videóból merítette, de úgy döntött, hogy ő ezt sokkal jobban meg tudja csinálni.

Mikor belépett a bálterembe, minden tekintet egyből rászegeződött, és osztálytársai percekig csak tátott szájjal bámultak rá. "Ez volt a legőrültebb érzés, amit valaha éreztem életemben!" – mondta a lány.

Hailey másnap fotókat posztolt a ruhájáról az interneten, amik szinte vírusszerűen terjedtek, és azóta több divattervező és fotós is megkereste őt. Ráadásul két könyvtár is írt neki, hogy kiállíthatnák-e az ikonikus báliruhát. Hailey, aki azt tervezi, hogy jövőre pszichológiát tanul a Fayetteville-i Arkansas Egyetemen, most komolyan elgondolkodott, hogy inkább a divattervezés felé vegye az irányt. Ti felvennétek egy könyvekből készült estélyi ruhát, ha lenne rá megfelelő alkalom? Milyen könyvből készítenétek el?

A borítókép forrása: Facebook/Macaroni Kid - Fayetteville

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek