Ma 11 éve házasodott Katalin és Vilmos, kínos pillanatok is adódtak

Cambridge hercege és hercegnéje ma, április 29-én ünnepli 11. házassági évfordulóját. Katalin és Vilmos 2011-ben kötöttek házasságot a Westminsteri apátságban, az eseményt pedig milliók követték a képernyőkön keresztül.

A 11 évvel ezelőtti esemény az évszázad esküvőjének tituláltakForrás: AFP/Carl De Souza

A királyi pár 2003 óta járt együtt, miután a St Andrews-i Egyetemen megismerkedtek. Azóta három gyermekük született – György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg. Házasságuk 11 éve alatt együtt bejárták a világot.

Katalin mostanra a kitartásáról és eleganciájáról, valamint mindig hibátlan ruhatáráról vált ismertté.

Ugyanakkor az esküvője nem volt gond nélküli. Az oltárnál ugyanis nem passzolt az a fránya gyűrű.  Vilmosnak szó szerint meg kellett küzdenie azért, hogy végül Katalin ujjára húzza az ékszert, de végül hivatalosan is férj és feleség lettek.

Állítólag a kínos eset azért alakult ki, mert Katalin korábban azt kérte, a gyűrűjét egy mérettel kisebbre készítsék. Egy forrás szerint: "Átméretezték az eljegyzési gyűrűjét, mert lefogyott, és nem akarta, hogy elveszítse." Vilmos ennél sokkal lazább, ő egyáltalán nem hordja a karikagyűrűjét, ahogy korábban sem viselt semmilyen ékszert – írja a Mirror.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek