Ha segítünk egy kicsit, kapunk cserébe egy csomó koncertet

A Budapest Bike Maffia idén harmadik alkalommal rendezi meg a Charity Fest adományfesztivált. A helyszín a Dürer Kert lesz, az időpont pedig szeptember 18. szombat. A rendezvényen napközben ingyenes programok várják az adományozókat és a segítőket. Lesznek gyerekprogramok, sportprogramok, főzőverseny, tombol(d)a és színház is.

Forrás: Facebook.com / Budapest Bike Maffia

De az adományfeszten számos alapítvány és civil szervezet is várja majd a látogatókat. Az Adománytaxi Alapítvány Taxi-Turi jótékonysági ruhavásárt rendez, a Sünbarát Alapítvány pedig szuper cuki süniket hoznak magukkal a gyerekek legnagyobb örömére. A Tudatos Ifjúságért Alapítvány
saját fejlesztésű, civil szervezetek számára ajánlott fejlesztő játékokkal érkezik, a Nem Adom Fel Alapítvány tagjai pedig főznek és zenélnek is a közönségnek. Az egésznapos programok 11-től 16 óráig tartanak.

A koncertek 17 órától kezdődnek. A Dürer Kert színpadán fellép a Bajusz, a PinkPill Band, a Felső Tízezer és a RATM Tribute by Subscribe. A napközbeni programok ingyenesek és védettségi igazolvány nélkül is látogathatók, 17 órától azonban csak jeggyel és védettségi igazolvánnyal lehet részt venni a koncerteken - írták az eseménynél.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek