Ráckevén mostantól állat- és cirkuszpark várja a látogatókat

Újabb turisztikai látványossággal bővült Ráckeve. A közel hatévszázados városi múltra visszatekintő, több országos jelentőségű műemlékkel, működő hajómalommal büszkélkedő településen nemrég egy állatpark is megnyitotta kapuit. A 1,5 hektáron elterülő, simogatóval egybekötött létesítményben a nagyragadozókon kívül számos egyéb állatfaj is látható, köztük kis emuk, kis nanduk, törpemalacok és a látogatók nagy kedvence, a féléves kisteve, amelyik hívásra szívesen odabújik az emberekhez.

Forrás: allatescirkuszparkrackeve.hu

Az állat- és cirkuszparkban, – amit az Utazó Budapest Nagycirkusz alapított, – lehetőség van tevegelésre, pónilovaglásra, a cirkuszi kellékek kipróbálása, illetve bohócműsor és egyéb interaktív programok is várják a vendégeket, akik a cirkusz megtekintése után a létesítmény szomszédságában álló csúszdás termálfürdőben is megmerítkezhetnek.

Forrás: allatescirkuszparkrackeve

Jelenleg 65 állat él itt, de számuk a következő hónapokban várhatóan tovább nő majd. A park vezetője kenguru, kis oroszlán és zsiráfok beszerzéséről tárgyal hazai és külföldi állatkertekkel – írja a turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek