Holnap nyit a Tisza-tó első kukorica-labirintusa

Augusztus 6-án, pénteken 16 órakor nyitja meg kapuit a Tisza-tó első kukorica-labirintusa Abádszalók közelében. A labirintus izgalmát fokozza, hogy akár este 10 óráig sötétben  vagy elemlámpával világítva is végig lehet menni az 5 hektár területű útvesztőben. A 3 km hosszú labirintus a felnőtteknek is izgalmas kalandot ígér, de a gyerekekre is gondoltak, így számukra egy rövidített pályát jelöltek ki.

A cél a leghamarabb kijutni az útvesztőből, vagy csak egy jót szórakozni - illusztrációForrás: alanbatt/Pixabay

Az idei nyáron elsőként van tehát lehetőség egy nem mindennapi program keretében a családdal, barátokkal közelebbről megismerni a "tengerit", valódi vidéki élményt kapni, közben pedig jól eltévedni és nagyon jól szórakozni a kukorica-útvesztőben. Augusztus 14-ig, az elkövetkezendő hétvégéken, pénteken és szombaton 16 órától egészen 22 óráig lehet látogatni a labirintust.

A belépés felnőtteknek 500 forint, a 14 év alattiaknak 300 forint. Ez egy kutyabarát hely, így várnak minden kutyabarátot kis- és nagy-kedvencével a barangolásra, de kérik, hogy az ott tartózkodás ideje alatt gondoskodjanak a póráz használatáról, valamint a kutyapiszok felszedő zacskókról. A helyszín a TulipGarden Tisza-tó külső udvara. (A Google Maps és a Waze keresőjében TulipGarden Tisza-tó névvel megtalálható). További információkat az esemény Facebook-oldalán és a FarmerLand Abádszalók közösségi oldalán találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek