Holnaptól minden péntek este megleshetik a Debreceni Állatkert lakóit

  A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark a hagyományaihoz hűen különleges nyáresti élményekkel várja a látogatókat, hiszen e héttől péntekenként ismét megrendezik az Esti sétákat. Idei újdonság, hogy a június 18-i és 25-i alkalom kiegészül a Kodály Filharmónia ültetett koncertjével, amelyre nem mindennapi helyszínen, a zsiráfkifutóban kerül majd sor.

  A zsiráfok kifutójában két alkalommal éji zene csendül felForrás: Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark/Facebook

  A nyáreste varázsában megtartott programon egyedülálló szakvezetésen nyerhetnek bepillantást a kert  ezernyi titkába és leshetnek be a kulisszák mögé, ahol feltárul az állatok addig ismeretlen, esti élete. Az állatgondozók segítségével akció közben ismerkedhetnek meg a legkülönlegesebb lakókkal. 

  Megtudhatják például, hogyan mosnak fogat a vízilovak, végigkövethetik a nagyragadozók éjszakai portyáját, és felfedezhetik a Pálmaház megannyi különlegességét. Testközelből találkozhatnak továbbá az állatkert bébisztárjaival, köztük a pingvinóvoda idei növendékével, Manfréddal, és a hamarosan első születésnapját ünneplő zsiráflánnyal, Zaharával.

  A páratlan élményben augusztus 20-ával bezárólag minden pénteken 20 és 23 óra között lehet részük.

  A jegyek limitált számban kaphatók: alkalmanként 60 darab váltható online elővételben 3800 Ft-os egységáron, további 20 darab pedig a helyszínen fejenként 4000 forintért. További információkat az esemény Facebook-oldalán találnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek