Egy nő közel tízezer kilométert utazott, hogy eltávolítson egy régi szerelemlakatot

Kassie Yeung Los Angelesből utazott Szöulba, hogy eltávolítson egy régi szerelemlakatot, amit egykor még exével helyezett el szerelmük zálogaként egy híres turistalátványosságnál. A nő egy TikTok videót tett közzé az utazásáról, amit eddig már több mint 6 millióan néztek meg, és a többi közösségi oldalon is nagy sikert aratott. 

Kassie tehát felvette videóra, ahogy megvásárolt egy csípőfogót, majd meg sem állt a dél-koreai főváros észak-szöuli tornyának tetejéig. Ez olyan hely, mint amilyen egykor a párizsi Pont des Arts híd is volt, ahol lakatok tömkelegét helyezték el a szerelmesek, de végül a hatóságok 2015-ben eltávolították a zárakat, attól tartva, hogy a hatalmas súly miatt a híd összeomolhat.

Elvágta a még megmaradt utolsó szerelmi szálatForrás: tiktok.com

A videón az is látható, ahogy Kassie a sok színes lakat között kutat, hogy megtalálja az ő és volt élettársa által otthagyott szerelmi ereklyét. A nő elmondta, hogy körülbelül 30 percbe telt, amíg a több száz zárat átnézte, hogy ráleljen arra, amelyiket ő és volt szerelme még 2019-ben lakatolt oda. Hozzátette, hogy persze nem a zár eltávolítása volt az egyetlen oka, hogy odarepült, hanem a munkája is a dél-koreai fővárosba szólította.

Nem a párizsi az egyetlen hely, ahol megszüntették a lakatokat. Az Egyesült Államokban 2015-ben a queenslandi Point Danger kerítéséről is eltávolították, ahogy az Arkansas folyó felett fekvő Junction Bridge korlájáról is 2017-ben – írja az Independent.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek