Új, elfogadóbb szabályokat hoztak a Disney munkatársainak

A vállalat új kezdeményezése eredményeként a Disney alkalmazottainak mostantól látszhat a tetoválásuk, és szabadabban kifejezhetik magukat a ruháikkal és a frizurájukkal is – írja a The Guardian.

Mindegyik Disneylandban változtatnak az eddigi szabályokonForrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Miguel Candela

Josh D'Amaro, a Disney Parks elnöke elmondta, hogy az alkalmazottak csoportja azt javasolta, a vállalat alapértékeihez tegyék hozzá az elfogadást is.

A vállalat értékei mostantól Az öt kulcs néven lesznek ismertek (korábban ezekből négy volt). Ezek a biztonság, a "show", az udvariasság, a hatékonyság és most már az elfogadás is.

Az alkalmazottaknak mostantól nagyobb önállóságuk lesz a munkahelyi öltözködésben. „Új megközelítésünk nagyobb rugalmasságot biztosít a frizurák, ékszerek, körömstílusok és ruházat választásában, emellett megengedi a tetoválások láttatását is, amennyiben azok "megfelelőek""- mondta D'Amaro közleményében. A Deadline cikke szerint a vállalat régóta szigorúan korlátozta alkalmazottainak megjelenését: akik a parkban dolgoztak, 1955-től, az első megnyitástól egészen 2012-ig nem viselhettek arcszőrzetet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek