A Disney kitalálta, hogyan lehet tanulni és szórakozni egyszerre

A tanév megkezdése a világ minden táján sok család számára véget vet a nyaralási szezonnak, de a Walt Disney World szórakoztató központban található Four Seasons Resort Orlando luxushotel egy új módját kínálja a tanulásnak, miközben a családoknak nagyszerű kiruccanást is ígér. Jelenleg az üdülőhely iskolaközpontokat alakított ki, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy ott helyben részt vegyenek egy virtuális oktatáson. Amikor pedig az összes iskolai munka elkészül, elindulhatnak az Explorer Island vízi parkba, kipróbálhatják a csúszdákat és élvezhetik a sok szabadidős tevékenységet a strandröplabdától, a kosárlabdán és a csocsón át az asztaliteniszig, és még azon is túl.

Egy ilyen helyen a tanjulási idő leteltével gyorsan ki lehet kapcsolódniForrás: Captured By Elle/Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort/Facebook

Thomas Steinhauer, az Orlando Four Seasons Resort ügyvezető igazgatójának elmondása szerint az iskolai foglalkozásokat a szálloda hatalmas rendezvénytermének kiscsoportos tantermeiben tartják. Minden hallgatónak ingyenes Wi-Fi használatot és külön asztalt biztosítanak, amely fizikailag elhatárolódik a többi hallgatótól, és osztályonként legfeljebb hat tanulóból áll. A hallgatók tanulhatnak félnapot 9-12 óráig, vagy teljes tanítási napon 9 és 15 óra között, amiben az ebéd is benne van. A délelőtt nagy részét a virtuális tanulásnak szentelik, délben ebédszünetet tartanak, délután pedig többnyire a művészeti tantárgyak és a testnevelés óra közül választhatnak.

Egy kis tanulás, majd egy gyors csúszás a medencébeForrás: Copyright Donald Riddle Images, All Rights Reserved/Don Riddle/Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort/Facebook

Amíg a gyerekek tanulnak, a szülők számára tökéletes lehetőség, hogy kikapcsolódjanak és élvezzék a nyaralást. Járhatnak gyógykezelésekre (beleértve hangterápiát, a krioterápiát és a vitalitáscseppeket), teljes körű szolgáltatást nyújtó fodrászszalonba, golfklubba vagy fitneszközpontba is. A felügyelet alatt zajló tanulmányi foglalkozások hétfőtől péntekig vehetők igénybe 2020. szeptember 14-től, gyermekenként 50 USD / félnapos foglalkozásért, vagy 100 USD / a teljes foglalkozásáért, az ebédet is beleértve – írja a Travel and Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek