Nevet keresnek a Zámolyi Madárkert két színes egyéniségének

A Zámolyi Madárkert Székesfehérvártól pár percre található, a Vértes lábánál. Több mint 10 éve foglalkoznak egzotikus madarak tenyésztésével és tartásával. Jelenleg közel 80 fajta madárnak adnak otthont, és közel 350 példányból áll az állományuk, ami folyamatosan bővül: díszmadarak, víziszárnyasok, fácán félék, fürjek és papagájok fogadják a látogatókat. Ezúttal a Madárkert felhívást tett közzé a Facebook-oldalán, ahol a lóri papagájaiknak keresnek nevet, a névadók pedig ajándékjegyekkel gazdagodhatnak. 

Egy fiú és egy lány lórinak keresik a nevétForrás: Zámolyi Madárkert

"Minden frappáns ötletet kíváncsian várunk tőletek, amiket a posztunk alatt hozzászólásként várunk! Amelyik ötletre a legtöbb lájk érkezik, azt a 2 nevet fogjuk kiválasztani! A legtöbb lájkot kapott nevek megálmodója egy ingyen családi jegyben részesül (2+2), ami október 21-ig beváltható a Zámolyi Madárkertben!" – írják a posztjukban, ahol további részletekről is tájékozódhatnak.

Egy fiú és egy lány néven gondolkodhatnak még ma, április 8. csütörtök 22 óráig.

Érdemes tehát a fejüket törni, hiszen nyitvatartási időben szakszerű körbevezetéssel mutatják be majd az érdeklődőknek a Madárkert lakóit a legkisebb gould amandinától kezdve egészen a legnagyobb emuig.

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek