Ha csak egy éjszakára is, ezek a menhelyi kutyák egy luxusüdülőben alhatnak

  Hawaiin három exkluzív szálloda, a Four Seasons Resort Maui, a Fairmont Kea Lani és a Wailea Resort Andaz Maui nyitotta meg kapuit a gazdátlan kutyusok előtt. Ezek a luxusszállodák összefogtak a Maui Humane Society állatmenhellyel, és ebben az évben ahelyett, hogy különböző társasági eseményeknek adnának otthont, a Fairmont Kea Lani jótékonysági rendezvényt támogatják. Ennek keretében a szállodák egyéjszakás szállást kínálnak a kutyáknak és a támogatóiknak, teszik mindezt azért, hogy adományokat gyűjtsenek és gazdit keressenek az állatoknak.

  "Megtetszett az elképzelés, hogy az állatmenhely kutyáit világszínvonalú üdülőhelyekre vigyük, ahol egy éjszakán keresztül kényeztetik őket" – mondta Steve MacKinnon, a Maui Humane Society vezérigazgatója.

  Ami a szállodákat illeti, alig várják, hogy befogadják ezeket a kölyköket. Ezek a szállodák mindig is állatbarát helyek voltak, és fogadták a kutyusokat is. "A Fairmontnak gazdag története van a kutyás vendégek fogadásában és dédelgetésében, sőt, néhány apartman még kutya nagykövetet is alkalmaz a helyszínen" – tette hozzá Shannah Milstead, a Fairmont Kea egyik igazgatója.

  Ő is az egyik szerencsés kutyus, aki akkor lesz igazán boldog, ha végül örökbe is fogadjákForrás: Maui Humane Society/Instagram

  Az eseményt a Maui Humane Society és az üdülőhelyek is élőben közvetítik május 1-jén egész éjjel, ahol versenyeket, játékokat rendeznek, és díjakat is kiosztanak – írja a Travel and Leisure.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek