Táncolni és főzni tanít a hawaii légitársaság

A sorozat április 17-én vette kezdetét, az első videóban a Koko Head Cafe séfje, Lee Ann Wong (aki egyben a Hawaiian Airlines konyhafőnöke) ismerteti meg a banános palacsinta elkészítési módját, a másodikban Wade Ueoka séf mutatja be a klasszikus hawaii shoyu csirke receptjét - adja hírül a Travel and Leisure.

Forrás: bibianagonzalez/pixabay.com

A soron következő videóban még több recept érkezik, például vajas mocsi április 25-én, sült tonhal 28-án és Trevor Luke séf chili receptje 30-án, de elleshetjük a virágfüzér készítés csínját-bínját május 1-én, illetve lesz kézműves foglalkozás gyerekeknek május 15-én, hawaii nyelvlecke május 8-án, emellett hula órán vehetünk részt május 22-én, és koncertet láthatunk május 29-én. A videók a Sharing Aloha sorozat oldalán láthatók. Íme, az első videó.

 

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek