Még beszállhatunk a Fűvészkert nagy jótékonysági árverésébe

Még a mai napon, április 5-én 20 óráig be lehet szállni az ELTE Fűvészkert jótékonysági árverésének folyamatába, amit az intézmény azért rendezett meg, hogy a befolyt összegből finanszírozni tudják a korábban betervezett növényültetési munkákat, többek között a Bazsarózsakertben.

Paeonia lactiflora 'Sarah Bernhardt' - Illatos bazsarózsaForrás: Darwinek / Wikipedia.org / CC BY-SA 3.0

A Füvészkert március 11-én nyitott meg újra, előtte szinte egy évig zárva volt a látogatók számára, a rendezvényeik elmaradtak, így a bevételeik is kimaradtak, ezért a Füvészkert dolgozói úgy döntöttek, hogy megszerveznek egy jótékonysági licitet. Saját alkotásaikat, saját növényeiket ajánlották fel, hogy a Füvészkertért Alapítványnak támogatást gyűjtsenek.

A jótékonysági liciten befolyt összeget a Füvészkertért Alapítvány egy "Bazsarózsakert" kialakítására fordítja a Füvészkert portájához közeli területen.

A felajánlott alkotásokra, növényekre a kert Facebook oldalán lehet licitálni április 5-én 20 óráig. A licitálásra kínált alkotás, növény, vagy tárgy leírása, kikiáltási ára és a minimális licitlépcső minden egyes kép alatt megtalálható. Licitálni a kép alatt komment (hozzászólás) formájában lehet - olvasható a Fűvészkert honlapján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek