Ez a boldog kutya duriánszedőként dolgozik, és imádja a munkáját

Jubjib, egy thaiföldi golden retriever kutyus, aki azzal tölti a napjait, hogy a családjának segít a durián betakarításában. A gazdaság friss duriánt, valamint saját márkás termékeket állít elő, például sült duriánt. A kutyus 2014-ben csatlakozott a családi vállalkozáshoz, és azóta a csapat szerves tagjává vált. A gazdák betakarításkor rendszeresen megosztják az imádnivaló kutyus fotóit, ahogy boldogan végzi a munkáját, kalapban és sálban, amely megvédi őt a naptól.

Mindig más színű, mintás napvédőben dolgozik az elkötelezett kutyusForrás: Jubjibdurain/Facebook

Az egzotikus, tüskés héjú növényt a legbüdösebb gyümölcsnek tartják a világon. Szagát gyakran hasonlítják a szennyvízhez és a rothadó húshoz, ráadásul olyan szúrós, hogy a duriánokat Szingapúrban és Malajziában is kitiltották a nyilvános helyekről.

A család a piacon is árusít a farmon termelt friss árubólForrás: Jubjibdurain/Facebook

Annak ellenére, hogy a kutyáknak fokozott a szaglása, Jubjibet úgy tűnik, nem zavarja túlzottan a gyümölcs bűze, sőt, a szüret végén nagy vigyorral az arcán, büszkén ül a betakarított duriánhalmok mellett.

Egy boldog kutyus, aki a rettenetes szagú gyümölcstől sem riad visszaForrás: Jubjibdurain/Facebook

A Jubjib fotói annyira népszerűvé váltak az interneten, hogy a család úgy döntött, az arcáról matricákat nyomtat a termék csomagolására, illetve a kutyusnak saját Facebook-oldalt is létrehoztak – írja a mymodernmet.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek