Ezek a legjobb online programok gyerekeknek január második felére

A hideg időben nem mindig van kedve a családnak kimozdulni, ezért a bekuckózós napokra érdemes jó programokkal felkészülni. Ha már ráunnak a társasjátékokra, és csak pihennének, az alábbi műsorokkal a család minden tagja kikapcsolódhat és feltöltődhet. Jó szórakozást kívánunk!

Januárban érdemes a tévé elé kuporodni és jó kis műsorokat nézni - illusztrációForrás: press and/Victoria Borodinova/Pixabay

Cirkusz 50 gálaműsor

Időpont: 2021. január 14., csütörtök, 19-től 22 óráig
A nagy múltra visszatekintő Fővárosi Nagycirkusz korábbi épületének lebontása után, 1971. január 14-én nyitotta meg újra kapuit a nagyközönség előtt. Az akkori, impozáns megnyitó évfordulójának tiszteletére a cirkusz most ismét nagyszerű magyar artistákat bemutató, látványos gálaműsort rendez. A klasszikus cirkuszi varieté elemeket is felvonultató, nagy elődöket megidéző gála a Hortobágyi Károly-díjjal kitüntetett, többszörös cirkuszfesztivál-díjas erőemelő duó, a Silver Power (Füzy Anita és Kranitz Krisztián) rendezésében és Valc Szabolcs mesterkoreográfus munkája nyomán valósul meg. Az eseményt a Cirkusz Facebook-oldalán ide kattintva az érdeklődők élőben követhetik.

Újévköszöntő koncert online - Kolompos Együttes

2021. január 16., szombat, 10 órától

2021-ben az együttes Újévi koncert programját még az online tér világában rendezik meg, de tagjai remélik, hogy hamarosan ismét személyesen találkozhatnak a közönséggel. Addig is mindenkinek jó szórakozást kívánnak a Táncsics Mihály Művelődési Ház Facebook-oldalán vetített koncertjükhöz, amit ide kattintva érhetnek el.

A dzsungel könyve – 25 éves jubileumi előadás élő közvetítése

2021. január 30., szombat, 18-tól 21 óráig

A Vígszínház január 30-án élőben közvetíti A dzsungel könyve 25 éves jubileumi előadását. A farkasok közt nevelkedett Maugli története már 125 éve a gyerekek egyik meghatározó meséje világszerte. Szól a születésről és a halálról, a befogadásról és a kitaszításról, a csapatról és a magányról, a gyerekkor és a kamaszkor varázslatos időszakáról. A dzsungel könyve című musical Békés Pál szövegével, Geszti Péter dalszövegeivel, Dés László zenéjével, Hegedűs D. Géza rendezésében januárban ünnepli 25. születésnapját a Pesti Színházban.

Ez a musical már 25 éve a kicsik és nagyok kedvenceForrás: vigszinhaz.hu

Az élő előadásra jegyet vásárolni korlátozott számban január 29én 18 óráig van lehetőség ezen a linken. További információt az esemény Facebook-oldalára kattintva kaphatnak. 

A Vígszínház egyúttal közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy a Facebookon több hamis esemény található, ami "A dzsungel könyve 25 éves jubileumi élő közvetítése' címet viseli. Ezeket álprofillal, az emberek megtévesztése céljából hozták létre. A színház felhívja a közönség figyelmét, hogy ne adják ki adataikat, és ne utaljanak pénzt ezen események szervezőinek. Könnyen ellenőrizhetik, hogy egy adott eseményt ki hozott létre: ha a 'Szervezők' alatt a Vígszínház neve szerepel, az biztosan a hivatalos esemény.

Egy egész estés gyerekfilm

A Kópé 2019-es amerikai 3D-s számítógépes kalandfilm főhőse a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő – kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére –, a gazdag asszony az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza.

Mikor Kópénak véletlenül nyoma vész, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget. A kutyus után erednek, aki most már az utca négylábú törvényei szerint tengeti napjait, és megannyi izgalmas, olykor veszélyes kalandba keveredik új ebbarátai oldalán. És még egy szerető, új gazdilány is feltűnik a színen, aki bármit megtenne azért, hogy biztonságban tudhassa kis bajkeverő kedvencét, Kópét. A filmet magyarul a Youtube-csatornán ide kattintva bármikor elérhetik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek