Ezek az országok a nászutasok legkedveltebb úti céljai

  Azok számára, akik úgy döntöttek, hogy megosztják az életüket és a kalandozásaikat, az egyik legvarázslatosabb és legromantikusabb utazás természetesen a nászút. Egyedülálló és megismételhetetlen élmény, amely megpecsételi a szerelmi paktumot, és amely nyilvánvalóan különleges helyszínt érdemel. Sokan választanak olyan helyet, amelyről mindig is álmodtak, hogy olyan élményekben legyen részük, amelyekre egész életükben emlékezni fognak.

  A legjobb nászutas célállomásokat a Kuoni utazásszervező a Pinterest közösségi hálón alapuló kutatás alapján választotta ki. A lista tetején a tökéletes nászút célpontjaként Bali áll.

  Sokak szerint Bali a legtökéletesebb helyszín a mézeshetek eltöltéséreForrás: Ibrahim Asad/Pixabay

  A második helyezett Olaszország lett az ifjú házastársak által leginkább választott és legkívánatosabb úti célok között, azon belül Róma, az örök város, Velence és Firenze, valamint az Amalfi-part festői városai. Érthető, hiszen Olaszország a varázslatos tájak, a kristálytiszta vizű tenger által mosott partok, valamint a művészet és a kultúra hazája. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán Hawaii áll, míg a lista további helyein a Maldív-szigetek, Thaiföld, Mexikó, Görögország és Írország a nászutasok által legkeresettebb úti célok – írja a siviaggia.it.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!