Bonyhádon Családi Pihenőparkot varázsoltak az évekkel ezelőtt megszűnt strand helyére

Bonyhádon az évekkel ezelőtt megszűnt strand helyén Családi Pihenőparkot hoztak létre. A korábban kihasználatlan terület mára több korosztály számára ad kiváló lehetőséget a játékra, a mozgásra vagy éppen a piknikezésre. A mintegy fél focipálya nagyságú, európai színvonalú, korszerű eszközökkel felszerelt létesítmény 116,3 millió forintból valósult meg. 

Ebben a parkban több generáció is jól érezheti magátForrás: http://www.bonyhad.hu/

A pénteken délután tartott ünnepélyes átadáson Filóné Ferencz Ibolya polgármester hangsúlyozta, hogy a bonyhádiak messzemenő partnerséggel és támogatással kísérték végig a megvalósulásig tartó folyamatot. Így a parkot időben és rendeltetésének megfelelően vehette birtokba a lakosság: a fákkal beültetett parkban a KRESZ-suli tartott bemutatót a skate pályán, azaz a deszkások, rolleresek, biciklisek álomszerű terepén.

Külön terepet kaptak a biciklisek, deszkások és rolleresek isForrás: http://www.bonyhad.hu/

A jövőt idézi az új, több korosztály számára tervezett integrált játszótér, ami azonnal elnyerte a legifjabbak tetszését. A fitnesz részen négy eszköz ad lehetőséget a testmozgásra – akár az idősebb korosztálynak is. A szabadtéri konyhaművészet híveit pedig, közösségteremtő célzattal, tűzrakóhely és főzőhely is várja, emellett több pad, hulladékgyűjtő, valamint kupakgyűjtő-szív járul a komfortérzés fokozásához – olvasható a bonyhad.hu weboldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek