Új élményekkel fokozza az adrenalintermelést a Ferrari-park

Tízéves jubileumát ünnepli az Abu-Dzabiban található Ferrari World, ennek alkalmából pedig november 5-én új drótkötélpálya és tetőtéri sétány nyílik - adja hírül a travelandleisure.com.

A Formula Rossa nevű hullámvasútForrás: Nepenthes/wikipedia.org

A park a szabadidőközpontként híressé vált Yas-szigeten található, közvetlenül az Abu-Dzabi Nemzetközi Repülőtérrel szemben. Az új pálya a park közepén kezdődik, és áthalad a Flying Aces nevű hullámvasút egyik hurkán is. Mivel két pálya található egymás mellett, a családtagok és barátok akár versenyezhetnek is a siklásban. Azok, akik kisebb sebességgel élveznék a kilátást, a 205 négyzetméteres tetőn sétálva, mintegy 157 méter magasról tekinthetnek le a szigetre.

Az új látnivalók mellett a park nemrégiben családi zónával és a hiperautó-kiállítással bővítette a látnivalókat, melyek között szerepel a világ leggyorsabb hullámvasútja, a Formula Rossa is, valamint itt található a világ legmagasabb hullámvasút-hurka is.

A park márciusban bezárt, majd július 29-én nyitott ki újra a Yas-sziget egyéb látnivalóival együtt, a látogatáshoz előzetes online foglalás szükséges, a belépéskor testhőmérséklet-ellenőrzést végeznek, a helyszínen be kell tartani az előírt távolságot.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek