Éjszakai kalandtúrára indulhatnak a Budakeszi Vadasparkban

A Budakeszi Vadaspark minden évben tart éjszakai vezetéseket, melyek során a látogatók szakember kíséretében nyerhetnek bepillantást a Vadaspark záróra utáni életébe. A napnyugta után induló túrákon az éjszakai életmódot folytató állatok titkos és kalandos életét leshetik meg, akiknek azután kezdődik a napjuk, miután a látogatók már nyugovóra tértek. 

Vannak olyan állatok, akik este már teljes nyugalomban alszanak, azonban sokaknak ilyenkor kezdődik a napjukForrás: Budakeszi Vadaspark/Facebook

Amikor a nap lenyugszik, az ott lakó állatok némelyike a szokásos napi rutinját végzi: eszik, játszik, vadászik, vagy éppen aktív társadalmi életet él. Az éjszakát a máskor nem hallható neszezések, kaparások, horkantások és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig tovább fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.

Bárki részt vehet az éjszakai túrákon, aki nem fél a sötétben, és szereti a kalandokat.

A hátizsákban feltétlenül legyen szájmaszk, amelynek viselése kötelező, valamilyen világító eszköz (elem-, vagy fejlámpa), de a forró teával töltött termosz, meleg öltözet és a bátor hozzáállás se maradjon otthon! A program kb. 2-2,5 órás, alkalmanként kettő, maximum 25 fős csoport indul. Időpontok: október 2., 9., 16., 23. (Gyülekező a Főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 20:30-ig tart.) Jegyek: Felnőtt 2.600 Ft, Gyerek (2-14 éves korig) 1.300 Ft. A jegyeket a helyszínen, a program kezdete előtt lehet megvásárolni. Csak a honlapon előzetesen regisztrált látogatók vehetnek részt a programon. További információkat a Budakeszi Vadaspark weboldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek