Nem mindennapi módon emelkedett a levegőbe az illuzionista

David Blaine, amerikai illuzionista és extrém előadóművész, aki leginkább a kitartásáról ismert, több világrekordot állított már fel és döntött meg. Ezúttal megtette azt, amiről sokan csak álmodozhatnak: több tucat lufit fogva felrepült a levegőbe  – írja a CNN. Erről a produkcióról a saját szemükkel is meggyőződhetnek az alábbi kisfilmben.

Az illuzionista szerdán lebegett az arizonai sivatag felett, mintegy 50 héliumos lufit a kezében fogva. A "Felemelkedés" című, legújabb mutatványa az eddigi legambiciózusabb bravúrja is egyben. "Minden egyes mutatványom, amit eddig megcsináltam, a kitartásról szólt, és egyben arról is, hogy mi mindent gondolunk lehetségesnek" – mondta Blaine a mostani repülése előtt készült videóban. 

A híres illuzionista jótékonysági rendezvényeken is fel szokott lépniForrás: Nelia Schrum/Wikipedia

A vállalkozó szellemű férfi szerda reggel kezdte meg az emelkedést, az előadás a kezdetektől a leszállásig körülbelül egy órát vett igénybe, az eseményt élőben közvetítették a YouTube-on is. Noha a kezdeti célja az 5 km magasság elérése volt, végül nagyjából 7,5 km magasan lebegett, mielőtt ejtőernyővel visszaereszkedett a földre. "Azta!" - kiáltotta, amikor leszállt. "Remek volt!" – tette hozzá boldogan.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek