Izgalmas éjszakai kalandon vehetnek részt repülőgépek szerelmesei

Tudni szeretnék, milyen a RepTár, amikor elcsendesül körülötte minden és csak a hangár fémborításának pattogása hallatszik? Milyen az, amikor sejtelmes félhomályba burkolóznak a repülőgépek és csak a holdvilág csillan meg a szárnyaikon? Töltsenek egy éjszakát a hangárban és megtudhatják! Fedezzék fel a Repülőmúzeumot az erre az alkalomra készült RepTársasjátékkal! Az érdeklődőket 6 hektárnyi területen várják a kalandok.

A RepTár egy egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely egész Közép-Kelet-EurópábanForrás: reptar.hu

A Da Vinci Családi Pizsamapartin a résztvevők saját élményeiken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg repülés történetével. A Da Vinci interaktív élményórán kiderül egyebek között az is, hogyan segítették a levegő meghódítását a tehenek és a biciklik. Vidám, játékos program várja az érdeklődőket, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.

A pizsamaparti időpontja: szeptember 19., 19:00 – szept. 20., 8:30. A programot ötéves kor felett ajánlják, az élményóra mellett éjszakai bevetés is lesz, azaz kalandtúra a Reptárban. A jegyek ára 8000 Ft/ fő, amely tartalmazza a RepTár belépőt, az interaktív élményórát (filmnézés, kérdés-felelet, szórakozás), az éjszakai bevetést, 12 órás gyerekfelügyelet, vacsorát és reggelit, hálózsák biztosítását az alváshoz, 1 hónapos előfizetést a Da Vinci Kids videótár apphoz és a RepTár búcsúajándékát. Maximális létszám: 30 fő. A pizsamaparti előzetes jelentkezéshez kötött, jelentkezni ezen a címen lehet. További információkat az esemény Facebook oldalán olvashatnak. 



Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek