Ez az ingyenes gyermekfesztivál a kaland, a sport és az élmény köré fonódik

A Fitbalance csapata augusztus 30-án 9 és 19 óra között megrendezi a sportot, kalandot és élményt kínáló, ingyenes Fitbalance KIDS 2020 gyermekfesztivált a budapesti Orczy-parkban. Tavaly több mint 14 ezren voltak kíváncsiak az ötvenféle sportprogramra, látványos sportbemutatókra, óriás akadálypályákra, interaktív élményparkra, koncertekre és közönségtalálkozókra – idén pedig a szervezők még izgalmasabb programokkal készülnek.

A 3-18 éves fiataloknak szóló, ingyenes rendezvény küldetése, hogy népszerűsítse a klasszikus és modern mozgásformákat, sportágakat, valamint az egészséges életmódot. Közönségtalálkozóra érkeznek a legnépszerűbb hazai sportolók, énekesek és véleményvezérek. A gyermekek megismerkedhetnek a mindennapok hőseivel, vagyis a legfontosabb közszolgáltatásokat ellátó szervezetekkel is.

A  szabadtéri sportesemény a klasszikus és új generációs sportok különleges élményét kínálja gyerekeknek, fiataloknak és családoknak.

Itt mindenki próbára teheti magát az óriás akadálypályákon és ügyességi feladatokban, mérkőzhetnek a barátokkal és kedvenc influenszereikkel az interaktív játékokban. 

A sport, kaland és élmény mellett az egészséges életmód is fóluszva kerülForrás: FitBalance Kids/Facebook

A szervezők azt kérik az érdeklődőktől, figyeljék az esemény Facebook oldalát, ahol folyamatosan tájékozódhatnak az aktualitásokról. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek