Az egész Beckham-család rajong Olaszországért

Ezen a nyáron David Beckham és felesége, Victoria, gyermekeikkel Olaszországban töltik luxusnyaralásukat, egészen pontosan Brindisi megyében, Savelletri di Fasano városában. A Borgo Egnazia luxus-üdülőhelyen béreltek villát, amiért 3500 eurót fizetnek éjszakánként. A sztárpárt elkísérte legidősebb fiúk, Brooklyn és barátnője, Nicola Peltz, akivel egyébként a pletykák szerint a jövő szeptemberre tervezett esküvőjük helyszínét is itt keresik, valamint többi gyermekük, Romeo, Cruz és Harper-Seven is.

Puglia, Porto di Giovinazzo, ahová sokan kirándulnakForrás: Rasky di Wikipedia in italiano, Wikipedia,

Séta, fürdés a csodálatos tengerben, vacsora a csillagok alatt és kerékpártúrák – ilyen programokat terveznek, és úgy tűnik, hogy a család minden tagja rajong ezért a helyért. A Borgo Egnazia egy csodálatos luxusszálloda, amelyet a régió stílusa ihletett, ahol a valódi helyi hagyományokat képesek ötvözni a legmagasabb szintű szolgáltatásokkal. Pontosan ez az oka annak, hogy sok híresség úgy dönt, hogy ott tölti nyaralását.

Valószínűleg Beckhamék is odavannak ezekért a tipikus, mediterrán hangulatú utcákért - illusztrációForrás: Rasky/ Wikipedia

Többek között Madonna, Charlize Theron, Johnny Depp és a Clooney házaspár is járt már a Borgo Egnaziában.

A szálloda vendégeként eldönthetik, hogy az egyik szobában, házban vagy szuper villában szeretnének-e lakni, a két privát strand melyikén pihenjenek, és a szálloda különféle éttermei közül melyikben ebédeljenek az évszázados olajfák tövében, a felbecsülhetetlen tengerre néző kilátás mellett. Puglia egyik legfestőibb városa, Savelletri, ami  a jellegzetes halászkikötőjéről, ősi sziklaépületeiről, és az Egnazia régészeti parkjáról is híres.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek