Háromból kettő éjszakát ingyen tölthetnek el az egyik legszebb olasz régióban

Aki gyorsan dönt és előre fizet, sok pénzt takaríthat meg, hogy csodálatos nyaralásban lehessen része Olaszország Piemont régiójának bármelyik részén. A Voucher Piemonte felejthetetlen üdülést kínál, ráadásul csak minden harmadik éjszakát kell kifizetni – írja a siviaggia.it.

Az Isola BellaForrás: CucombreLibre from New York/Wikipedia

Hosszú út vezetett a turizmus újraindításához, amely most lehetővé teszi az utazók számára, hogy a globális járvány miatti leállás után visszatérjenek az utazáshoz, és felfedezzék a helyi látványosságokat a kastélyok, a falvak, a városok, az érintetlen természet, a tavak között, no meg a kultúrát és a történelmet.

A kezdeményezés annyira népszerű a turisták körében, hogy kevesebb mint egy hét alatt már több mint 1000 csomagot eladtak, különösen párok számára, hogy Olaszország egyik legautentikusabb részén, teljes biztonságban élvezhessék a nyaralást.

A legnépszerűbb úti célok közül a Lago Maggiore partján például 200, különféle helyszínen foglalható szállás, ahonnan a csodálatos tavat láthatják. Ideális hely azok számára, akik pihenni szeretnének, de azok számára is, akik a sportra szavaznak. 

A Lago Maggiore látványa vonza a turistákatForrás: Acp, Wikipedia

A tóban nem csak úszhatnak, de kipróbálhatják a kenuzást, a vitorlázást, a szörfözést és a búvárkodást. Garantáltan gyönyörű úti cél Arona partja, a Cannero Riviéra és a Cannobio kék zászlós strandjai, és ki ne felejtsük a csodálatos Borromee-szigeteket, amelyeket egynapos út során is fellehet fedezni.

Piemont nagyon népszerű az UNESCO listáján szereplő, szőlődombjairól híres Langhe Roero és Monferrato miatt. Magával ragadó a szemtől szemben a természettel és a szőlőültetvényekkel teli táj.
Ez a régió a művészetekről híres városairól is ismert. Például Torinó történelmi központjában meglátogathatják az Egyiptomi Múzeumot, beülhetnek a történelmi kávézóiba, anélkül, hogy kihagynák a Parco Valentinot, ahol a bájos és mesebeli Borgo Medievale középkori falu található.

A Parco Valentino a csodálatos középkori épületeivelForrás: Angelomalvasia/Wikimedia Commons

Egyszóval, Piemont régiója valóban felfedezésre vár, és szerencsére még tart a kedvezményes ajánlat. A csomagokat valójában augusztus 31-ig lehet megvásárolni, majd 2021. december 31-ig lehet azokat felhasználni 400 szállodában, panzióban, kempingben, szálláson és parasztházban. További információkat ide kattintva találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek