A 7 éves György herceg emojikkal kiegészített jókívánságokat kapott

Vilmos herceg és Katalin hercegné elsőszülött gyermeke, György herceg tegnap ünnepelte 7. szülinapját, ezért számtalan köszöntő üzenetet kapott. György dédszülei, II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg, valamint nagypapája, Károly herceg különleges, a közösségi média felületein posztolt üzenetekben köszöntötték fel az ünnepeltet. "Nagyon boldog hetedik születésnapot kívánunk György hercegnek ma!" – írták a fénykép mellé, amelyen egy születésnapi torta és léggömb-emojik is helyet kaptak. A királyi család hivatalos Instagram és Twitter oldalain megosztott egy friss fényképet is a születésnapos fiúról, amelyet Katalin hercegné készített a kisfiáról, aki sötétzöld pólóban vigyorog elégedetten.

Édesanyjára mosolyog így a hétéves szülinaposForrás: The British Royal Family/ Facebook

A Clarence-ház királyi rezidencia, amely Károly herceg és Kamilla irodája, szintén a Katalin által készített fotót tette ki, és ők is felköszöntötték a szülinapost. Vilmos és Katalin hálájukat fejezték ki az ünnepi üzenetekért. "Köszönjük mindenkinek a kedves kívánságokat György herceg mai születésnapján" – írták. A szülők kitettek egy második, friss fotót is a legidősebb fiukról, amelyben egy terepmintás pólóban mosolyog a kamerába, talán nem véletlenül.

A királyi család tagjai a történelmi hagyományokat követve szolgálnak a fegyveres erőkben: Vilmos herceg a Királyi Légierő pilótájaként, míg Harry herceg tíz évig szolgált a hadseregben a kapitányi rangig jutva, miután két évet töltött Afganisztánban. Ezen felül György dédapja, Fülöp herceg haditengerészeti tisztként szolgált, kadétként csatlakozott a Királyi Haditengerészethez a II. Világháború kitörése előtt, Károly herceg pedig a királyi légierő tagja volt. Vilmos és Katalin, akik mindketten 38 évesek, György fiuk minden születésnapjára készítenek egy hivatalos portrét az ünnepeltről – írja a People.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek