Diana hercegnő és sok híresség kedvenc étterme 38 év után bezár

A Le Caprice, a Diana hercegnő és számtalan más A-listás sztár által kedvelt, régóta működő Piccadilly étterme 38 év után bezár. Az éttermet eredetileg Mario Gallati nyitotta meg 1947-ben, aki 1975-ig üzemeltette. 1981-ben Corbin & King nevű vendéglősök vették át, felújították és híressé tették. A Le Caprice ezután Mick Jagger, Elizabeth Taylor és Diana hercegnő kedvelt étkezési helyévé vált, amelyet később egy Richard Caring nevű üzletember és rajongó vásárolt meg.

Egy ikonikus étteremmel kevesebb lett Londonban de ez a szám folyamatosannövekszik a lezárások miattForrás: Le Caprice Restaurant/Facebook

Az étterem igazgatója, Jesus Adorno, aki az étterem megnyitása óta ott dolgozott, egy Twitter bejegyzésben megerősítette, hogy a Le Caprice új helyszínen fog újjászületni. Mindezt válaszul adta Piers Morgan egyik posztjára, amelyben a Good Morning Britain házigazda felháborodását fejezte ki a hírekkel kapcsolatban.

Adorno elmondta: "Miután a helyet majdnem 39 évig bérelték, a bérleti szerződés lassan lejár, de az ikonikus Le Caprice majd újjászületik egy új helyszínen a közeljövőben, és amint lehetséges, megosztom izgalmas terveinket."

Noha a bezárás nem kifejezetten köthető össze a koronavírus-krízissel, de éttermek sora mutatja azt, hogy a karantén enyhítése után sem nyílnak meg újra, ahogy a Caprice Holdings Rivington nevű éttermét is bezárta Greenwichben.

A Caprice Holdings összes többi étterme továbbra is zárva tart, de a Scott's, a Sexy Fish és a Mayfair első alkalommal kínál házhozszállítást.

 A múlt héten a két Michelin-csillagot birtokló The Ledbury jelentette be, hogy nem nyit meg újból addig, amíg a társadalmi távolságtartási intézkedést kell alkalmazni, míg a finom ételeikről híres The Frog Hoxton, a Goring szálloda Siren nevű étterme és a Texture szintén bejelentették, hogy ez időszak alatt ők is mindvégig zárva lesznek – írja az Evening Standard.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek