Vitorlástábor várja a gyerekeket a Tisza-tavon

  Az ország második legnagyobb tava, a Tisza-tó Sarudi-medencéjében ideálisak a feltételek ahhoz, hogy a gyerekeket elindítsák a vitorlázóvá válás útján. A  szervezők természetesen nem ígérik azt, hogy 5 nap alatt vitorlás versenyzőt képeznek a jelentkezőkből, viszont olyan vízi élménytábort ígérnek, ahol a sok-sok élmény mellett megtanítják vitorlázni is a gyerekeket.

  Egy Optimist flotta ring a tó vizén - illusztrációForrás: Nino barbieri /Wikipedia

  Az Élményfalu tisza-tavi vitorlás táborában megtanulhatják uralni a szeleket, hajózni a hullámok hátán, csomókat kötni és csapatban haladni a cél felé. A gyerekek talán még kisebb versenyeket is vívhatnak majd egymással.

  A cél, hogy a jelentkezőkkel megszerettessék a vízi élményeket és a víz közelségét, hogy elsajátítsák a vitorlázás alapjait, és képessé váljanak egy kishajó (Optimist) magabiztos irányítására.

  Olyan gyerekeket várnak a táborba, akik élményekre, kikapcsolódásra vágynak miközben felfedezik a képességeiket és a természetet, és közben megbarátkoznak a vízzel is. A tábor 5 napos, ára 69990 forint. További információkat a szervező weboldalán olvashatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!