A cukrászati tábort indít a Szamos Csokoládé Iskola

A Mini Cukrász-Gasztrotábor felejthetetlen kulináris élmény a 7-14 év közötti gyerekeknek, tele sütéssel-főzéssel, csapatjátékkal, piknikezéssel és vidámsággal. A tábor ideje alatt a gyerekek betekintést nyerhetnek egy profi cukrász- és csokoládéműhely működésébe. A kis cukrászmesterek szakképzett oktatók és profi cukrászok segítségével, játékos formában tanulják meg az édességek elkészítését.

A gyerekek minden nap megkapják a recepteket és az elkészült finomságokat hazavihetik magukkalForrás: csokoladeiskola.hu

Egy egész héten át ismerkedhetnek a csokoládéöntéssel, a francia cukrászattal és a nagymama receptjeivel. A gyerekek maguk készítik el a finom kézműves csokoládékat és süteményeket, elsajátíthatják az alapvető konyhai műveleteket, miközben sokat tanulnak az összetevőkről és azok felhasználásáról.

A program során csokoládét és bonbont öntenek, tortát díszítenek, fagylaltot és nyalókát készítenek, macaront, pogácsát és francia péksüteményeket sütnek,  csokitörténetet tanulnak és persze sokat játszanak, kóstolnak és vetélkednek. A gyerekekhez minden nap vendégcukrász érkezik, így valódi profiktól tanulhatják meg a cukrászmesterség titkait.

A program nagyon sokszínű, ezért lányokat és fiúkat egyaránt várnak. A gasztrotábor július 6-tól hetente indul, hétfőtől péntekig 9.00-től 16.00 óráig tart. A tábor ára: 59000 forint/ fő. A program magában foglal napi háromszori étkezést, egy meleg ebéddel. A gyerekek minden nap megkapják a recepteket és az elkészült finomságokat hazavihetik magukkal. A tábor zárásaként a kis cukrászok névre szóló oklevelet kapnak és egy ajándékkönyvet, melybe cukrászaik minden kis diáknak személyes üzenetet írnak.

A maximum létszám 12 fő. A gyermekek egészségének megőrzése érdekében itt mindig is nagy hangsúlyt fektettek a magas szintű higiéniai szabályok betartására, a jelenlegi helyzetben fokozott óvintézkedésekkel igyekeznek megteremteni a lehető legbiztonságosabb feltételeket. A táborral kapcsolatban további részleteket a Szamos Csokoládé Iskola weboldalán találhatnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek