A Bakonyban próbálhatja ki Európa első repülő biciklijét

A kislődi Sobri Jóska Élményparkban rendszeresek a fejlesztések. A legutóbb átadott Megazipline pálya után most két új páratlan játékelemet adtak át. Az Európában egyedülálló Airbike egy kétszázötven méter hosszúságú, tizenegy méter magas függő bringapálya, ahol egyszerre tíz kalandor tekerhet át a levegőben a tó felett. A játékidő öt-tíz perc, és összesen tizenkét bicikli várja a vállalkozó kedvű természetbarátokat - derül ki a park sajtóközleményéből.

Forrás: Sobri Jóska Élménypark

Az extrém hinta tizenegy méter magasból indul, és kilenc méter a legmagasabb kilengési pontja. Az öt-hat perces játékidőt egy időben három bátor látogató használhatja.

A több mint tíz éves élménypark vezetősége kiemelt figyelmet fordít a jótékonykodásra, így minden évben vállalnak társadalmi tevékenységet is. Ezúttal a Csolnoky Ferenc Kórháznak ajánlották fel az aznapi bobozásból származó bevételt. 

A híres betyárról, Sobri Jóskáról elnevezett kalandpark 2009 júliusa óta üzemel, a komplexumban sok más mellett drótkötélpálya, hajócsúszda, hófánk és bobpálya is színesíti a kínálatot. A játékok tervezésénél minden korosztály igényeire gondoltak, a legkisebbektől a felnőttekig mindenki megtalálja kedvenc élményelemét.

A Bakony festői környezetében fekvő, harminchat hektár alapterületű komplexumot igazi paradicsom minden adrenalinfüggő természetbarátnak. Az élményparkból bővebb információ a www.bakonyikalandpark.hu oldalon található.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek