Alaszka természeti csodái most eljönnek az otthonába

A világ legnagyobb részén az emberek otthon tartózkodnak, de sokan érthető módon már alig várják, hogy végre kimozdulhassanak. Több nemzeti park kínál virtuális túrákat a természet csodáiért rajongóknak, amelyekből mi is összegyűjtöttük a leglátványosabbakat. De ezzel még nincs vége. Az egyik legizgalmasabb hely a kalandos nyaraláshoz Alaszka, tele fenséges vadállatokkal, gyönyörű hegyekkel, erdőkkel, folyókkal, tavakkal és patakokkal. Itt valóban megérinti azt embert a természet szépsége – írja a Travel and Leisure.

Forrás: Free-Photos/pixabay.com

A TravelAlaska Alaska Will wait for You, azaz Alaszka várni fog Rád címmel tett közzé videót, amelyben arra buzdítja az embereket, hogy még maradjanak otthon, hiszen Alaszka minden csodája továbbra is ott lesz, és amikor majd útra lehet kelni, várja az utazókat. Nézzék csak, milyen fantasztikus tájak várna az ide ellátogatókra!

A TravelAlaska virtuális utazásra invitálja az érdeklődőket a weboldalán, ahol élő közvetítések, webkamera és 360 fokos panorámafotók is láthatók. Megfigyelhetik például a Round Islanden heverésző rozmárokat, megcsodálhatják a sarkvidéki hóbaglyokat Utqiagvikban, vagy élvezhetik a zen pillanatokat a barna medvékkel. Ezen túlmenően az alaszkai bennszülöttek és vezetők hetente kétszer élő mesemondó órákat tartanak a Facebookon. Ezzel nemcsak az alaszkai kultúrából kaphatunk ízelítőt, de szórakozásnak sem utolsó.

A hatalmas állatok Alaszka egyes partrészein tömegesen megfigyelhetőkForrás: 272447/Pixabay

A YouTube-on az alaszkai SeaLife Központ élő közvetítéseket, a színfalak mögött rögzített videókat és egyéb érdekességeket mutat be a központ tengeri állatairól. Tengeri madarakkal, halakkal és még sok más állatfajjal találkozhatnak itt. Az alaszkai SeaLife Központ videói a Facebook oldalukon is láthatók.

Az Anchorage Múzeum kulturális csemegékkel szolgál, a gyűjteményeken kívül élő közvetítéseket is láthatnak a múzeum Facebook oldalán. Ismerjék meg Alaszkát a TravelAlaska Instagram, a Twitter, a YouTube és a Facebook oldalairól.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek