Hatalmas plüssmackók száguldoztak Európa egyik legjobb hullámvasútján

Hollandia egyik legnagyobb vidámparkja a Walibi Holland, ahol nem csak a kicsik, hanem az idősebbek is vidáman eltölthetik az idejüket. A koronavírus-járvány miatt azonban nekik is be kellett zárniuk. Nem rég viszont egy tündéri videót tettek közzé, amelyben az látható, ahogy hatalmas plüssmacik ülnek az egyik meredeken száguldozó hullámvasút kocsijaiban. A szórakoztató park dolgozói így szerették volna tudtára adni az nagyközönségnek, hogy május végén ismét megnyitottak.

Walibiban izgalmas és szórakoztató az élet, és olyan hullámvasutakkal várják a látogatókat, mint az UNTAMED, a Goliath és az Lost Gravity nevű, és ezek egytől egyig hatalmas adrenalinlöketet adnak annak, aki veszi a bátorságot, hogy próbára tegye magát. A több mint húsz hullámvasút között persze találhatók kevésbé intenzívek és félelmet keltők is.

A számtalan hullámvasúton túl elképesztő mennyiségű élményt nyújt Hollandia egyik legnagyobb szabadidő parkjaForrás: Walibi Holland/Facebook

A legkisebbekre is gondoltak, körhinta, kisvasút, dodzsem és további érdekes játékok várnak rájuk. A Walibi Holland az egész család számára felejthetetlen élményt és egész napos kikapcsolódást nyújt. A parkban 2, 4, 7 és 8 fős házak is bérelhetők, üzletek, étkezdék, uszoda és kerékpárkölcsönző is várják a vendégeket. A park minden hétfőn és kedden zárva tart, a többi hétköznapon 10 és 17 óra között, hétvégenként 10 és 18 óra között látogatható. A jegyek 3-5 éves korú gyerekeknek 17,50 euróba, mindenki más számára 24,50 euróba kerülnek, és egyelőre csak elektronikus úton vásárolhatók meg. További információkat a Walibi Holland weboldalán találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek